Nieuws

80 vluchten geannuleerd op Schiphol door OV-staking

Ongeveer tachtig vluchten zijn vandaag op Schiphol geannuleerd vanwege de landelijke ov-staking. Veel passagiers hebben gebruikgemaakt van de mogelijkheid hun vlucht gratis om te boeken.

Het is op de wegen richting Schiphol drukker is dan normaal. Eenmaal aangekomen op Schiphol, kunnen reizigers vooralsnog hun reis starten zoals gebruikelijk.

Het eerder gegeven advies van Schiphol blijft staan. De luchthaven adviseert om vandaag niet via Schiphol te reizen als het niet strikt noodzakelijk is en de actuele verkeersinformatie in de gaten te houden. Reizigers kunnen voor actuele vluchtinformatie contact opnemen met hun luchtvaartmaatschappij.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Feestelijke eerste vlucht naar IJsland van Voigt Travel en Transavia

Volgende bericht

Plastic tasjes vanaf 1 juni verboden in Tanzania

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.