Nieuws

Aantal Afrika-stands op Vakantiebeurs Bijzondere Reizen bijna verdubbeld

Het aantal stands op de gespecialiseerde Vakantiebeurs Bijzondere Reizen Amsterdam van Afrika is bijna verdubbeld in vergelijking met vorig jaar. Al enkele jaren timmert de’ Vakantiebeurs Bijzondere Reizen’ in Amsterdam aan de weg om mensen in plaats van in massabestemmingen in andere delen van de wereld te interesseren.

Volgens de organisatie zijn Congo en safaris het meest populair dit jaar op de vakantiebeurs bijzondere reizen in Amsterdam op 5 en 6 januari 2019. “Dit jaar lijkt een record aantal bezoekers het heft in eigen hand genomen te hebben in vooral in Tanzania , maar ook in nog moeilijker gebieden zoals Congo en Uganda het bespieden van groot wild als vakantiedoel gekozen te hebben”, zo laat de organisatie weten. Bekijk hier het programmaboekje van de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen Amsterdam of de website voor meer informatie.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Ryanair vraagt ontslag aan voor in Nederland gevestigd personeel

Volgende bericht

Pegasus Airlines verbindt Rotterdam The Hague Airport met Istanbul

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.