NieuwsPodcast

TAT’s Travel Podcast – Retail hekelt brandstoftoeslag / Hoe groot wordt Apollo? / ANVR-Congres: waarom met de trein?!

Deel dit artikel

In de TAT’s Travel Podcast van deze week hebben Tom van Apeldoorn, Theo de Reus en Arjen Lutgendorff het over diverse onderwerpen, waaronder de non-commissionabele brandstoftoeslag, Apollo Reizen en de trein naar het ANVR-Congres…

“Ik zie reisvoorbeelden waarbij de reis € 2.000 kost en ook de brandstoftoeslag € 2.000 is en dan krijg je voor € 2.000 commissie”, aldus Van Apeldoorn. Lutgendorff: “En dan verwacht men ook dat je alles oplost wanneer er problemen zijn met de vlucht.”

Hoe groot gaat Apollo Reizen worden in Nederland? Komen ze hier om de krenten uit de pap te eten? Zit de retail te wachten op een dergelijke touroperator?

Over het ANVR-Congres vraagt Van Apeldoorn zich hardop af waarom er niet naar een buitenlandse bestemming wordt gevlogen. “95% van onze klanten gaat met het vliegtuig en wij gaan dan naar het congres met de trein?! Ik irriteert mij daar aan.”


Deel dit artikel
Vorige bericht

Disneyland Paris podcast genomineerd voor Dutch Podcast Award

Volgende bericht

Holland America Line’s Rotterdam vertrekt op historische oversteek

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.