CoronavirusNieuws

Air Antwerp schort alle vluchten op van 22 maart tot en met 10 april 2020

Deel dit artikel

De gevolgen van COVID-19 pandemie hebben nooit eerder geziene proporties aangenomen, ook in de luchtvaartindustrie. Toch probeert Air Antwerp zijn klanten zoveel mogelijk te helpen. Tot en met vrijdag 20 maart zal de luchtvaartmaatschappij zoveel vluchten uitvoeren volgens het gewone vliegschema, zodat passagiers naar huis kunnen terugkeren.

Als gevolg van het reisadvies van de Belgische federale regering en de buitengewone maatregelen die de Belgische Nationale Veiligheidsraad op 17 maart heeft genomen, is Air Antwerp echter genoodzaakt al zijn vluchten tijdelijk op te schorten, en dit van 22 maart tot en met 10 april 2020.

Vrolijke lentedeals met kortingen tot 70% korting

Passagiers met een Air Antwerp-boeking (WP-code) voor een vlucht tussen 22 maart en 10 april‚ kunnen hun reservering kosteloos wijzigen of annuleren door contact op te nemen met Air Antwerp Customer Services (contactgegevens zie hieronder). Ingeval de boeking gemaakt werd via een ander kanaal dan de Air Antwerp-website, dient de klant de partij te contacteren waarbij gereserveerd werd. Wijzigingsverzoeken via sociale media kunnen helaas niet behandeld worden.

Air Antwerp verwacht zijn vluchten op zondag 12 april 2020 te kunnen hervatten. Gelet op de snel wijzigende situatie, raadt de luchtvaartmaatschappij evenwel aan om de website (https://airantwerp.com/COVID-19-maatregelen/COVID19) en de sociale mediakanalen in tussentijd regelmatig te raadplegen voor updates.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Nederlandse luchthavens bereiden zich voor op nog minder vliegverkeer

Volgende bericht

Buro Scanbrit: vakanties t/m 31 maart 2020 geannuleerd

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.