Nieuws

Air Transat verkozen tot ‘s werelds Best Leisure Airline

Deel dit artikel

Air Transat heeft de award voor ’s werelds Best Leisure Airline gewonnen tijdens de Skytrax World Airline Awards. Jean-François Lemay, President-General Manager van Air Transat, was op de officiële ceremonie in Londen aanwezig om de award in ontvangst te nemen. Ieder jaar worden de winnaars gekozen op basis van de uitkomst van het grootste airline tevredenheidsonderzoek onder 20 miljoen reizigers van over de hele wereld.

“Uitgekozen worden tot ’s werelds Best Leisure Airline is een eer waarop we ontzettend trots zijn aangezien het door onze passagiers is toegekend”, aldus Jean-François Lemay. “Deze eer strekt zich uit tot al onze medewerkers wiens inzet, kwaliteitsservice en harde werk ervoor zorgen dat onze passagiers een aangename en gedenkwaardige ervaring hebben zodat hun vakantie start op het moment dat zij aan boord gaan. Air Transat is trots erop al zeven jaar op rij geschaard te worden onder de beste vakantieluchtvaartmaatschappijen en voor de tweede keer in de geschiedenis bovenaan in de lijst te staan. Nogmaals, ik ben ontzettend dankbaar voor het vertrouwen van onze passagiers.”

Air Transat vliegt naar meer dan 60 bestemmingen in 26 landen. Het biedt talloze voordelen voor een uitzonderlijke vliegervaring. De Club Class, met een aparte cabine en priority services, geeft aan boord veel privileges zoals het Chef Menu van de Canadese top chef Daniel Vézina. Passagiers in Economy Class kunnen kiezen voor Option Plus zodat men onder andere een extra stuk ruimbagage mag inchecken en een stoel kan kiezen.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Singapore Airlines uitgeroepen tot ‘World’s Best Airline’

Volgende bericht

Oad in organisatie Walk Challenge Japan

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.