Nieuws

Airtrade Toer Business stevent af op 25-jarig jubileum

Deel dit artikel

Airtrade en Toer Business hebben de gezamenlijke succesvolle joint venture, Airtrade Toer Business, opnieuw verlengd met drie jaar. Dat betekent dat op 16 februari volgend jaar het 25-jarig jubileum wordt bereikt.

“Tevens biedt het nieuwe contract ruimte om ontwikkelingen voor Dynamic Packaging en Virtuele Touroperating gezamenlijk op te pakken. Prettig is het om vast te stellen dat Airtrade de B2C-module voor Dynamic Packaging al operationeel heeft”, zegt Peter Effting (Directeur Toer Business).

Airtrade Toer Business levert aan 82 zelfstandige reisondernemers een breed pakket aan diensten voor de verkoop van vliegtickets. “Wij opereren in een constant veranderende markt waarbij het heel prettig is om met de top van de reisretail samen te werken met een duidelijk vizier op de toekomst. De uiterst professionele RvC, bestaande Ger Schutte, Werner van Disseldorp, Patrick Beuk en Pieter Kuijs, houden ons op een hele prettige manier scherp”, aldus Jeroen Martron (CEO Airtrade). Effting zegt: “Als Toer Business zijn wij verheugd om ook voor de komende drie jaren het contract met Airtrade te kunnen verlengen. Door de zeer efficiënte wijze van werken van Airtrade zijn wij erin geslaagd om de condities in het nieuwe contract te kunnen verbeteren. Vol vertrouwen gaan we de komende drie jaren weer samenwerken.”

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Marjolein Kleiberg (TUI): E-mail Vrouw van het Jaar

Volgende bericht

Trump draait Cuba deal voor groot deel terug

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."