Anthony Reid is benoemd tot General Manager van Golden Rock Resort, het eco-resort op St. Eustatius dat twee jaar bestaat.

Anthony Reid uitte zijn enthousiasme over zijn nieuwe positie: “Ik ben vereerd om deel uit te maken van dit team, om zowel de lokale bevolking van Statia als onze internationale bezoekers te dienen. Golden Rock Resort speelt een cruciale rol in de economische groei van de gemeenschap en behoudt tegelijkertijd het culturele en natuurlijke erfgoed van het eiland.”

Carrière

Als agronomisch ingenieur met een master in bedrijfsmanagement begon Reids zijn carrière bij het Fair Economic Development Program (FED-programma) in Suriname, waar hij aan de marrons die in het regenwoud leven nieuwe landbouwtechnieken leerde. In 2015 migreerde Reid naar Sint Eustatius om leiding te geven aan het Ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij voordat hij in 2017 werd benoemd tot directeur van het Directoraat Economie, Natuur en Infrastructuur. Reid werd tevens aangesteld als territorial authorizing officer van de Europese Unie voor EU-ontwikkelingsprojecten op Sint Eustatius.