Nieuws

ANVR-directeur Frank Oostdam komende weken uit de running

Deel dit artikel

ANVR-directeur Frank Oostdam is afgelopen maandagavond geveld door een hartinfarct. Door snel en adequaat handelen gaat het inmiddels alweer een stuk beter. De komende periode zal hij gebruiken om te herstellen.

“We zijn natuurlijk enorm geschrokken, maar heel blij dat er tijdig hulp beschikbaar was en het nu weer beter lijkt te gaan. Hopelijk is hij snel weer op de been, maar dat zal nog wel even duren. We wensen hem daarbij veel beterschap. Tijdens zijn herstel zullen Walter Schut, Hanita van der Meer en ikzelf, samen met de rest van het team de taken van Frank Oostdam zoveel mogelijk overnemen”, zegt Frank Radstake. “Het ANVR bestuur heeft aangeboden ons hierbij te ondersteunen”.

“Bij vragen die normaal aan Frank Oostdam zouden worden gesteld, kunnen de leden, partners en pers de komende periode natuurlijk contact met één van ons opnemen. Wij fungeren tot Frank weer terug is als aanspreekpunt namens de ANVR”, aldus Radstake. “Tijdens de wekelijkse edities van ANVR Vandaag houden we jullie natuurlijk op de hoogte”.

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Zorgen om herziening richtlijn pakketreizen...

Volgende bericht

Lees Travelpro nr. 11 - november 2022 online

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.