Nieuws

ANVR verwacht op korte termijn regeling met Transavia over extra kosten

Deel dit artikel

Transavia annuleert in de maanden juli en augustus 210 vluchten. De ANVR vindt het teleurstellend dat veel reeds geboekte vakanties moeten worden aangepast. “Het kost touroperators veel extra werk en extra kosten, maar de aantallen zijn veel kleiner dan voor juni en ook heeft Transavia de annuleringen  eerder aangekondigd waardoor meer ruimte/tijd is voor het maken van aanpassingen.”

“Wij verwachten dat ANVR touroperators zo goed als alle klanten met een pakketreis een prima alternatief kunnen aanbieden. In ieder geval is er nu voor de zomer duidelijkheid. Immers; wat nu door touroperators aan vliegvakanties wordt aangeboden, zal ook daadwerkelijk worden gevlogen. Ook wanneer dit met een Transavia vlucht is.”

Regeling
De ANVR spreekt nog verder met Transavia over een regeling wat betreft de door reisorganisatoren gemaakte extra kosten. “Die regeling moet er nu op korte termijn wel komen, maar wij hopen de genoemde problemen nu  snel achter ons te laten, zodat we de focus kunnen leggen op het boeken en zo goed mogelijk uitvoeren van vakanties van onze reizigers deze zomer”, aldus de ANVR.


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Bekijk hier welke Transavia-vluchten zijn geannuleerd

Volgende bericht

Peter Doornekamp (TUI) overleden

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.