Nieuws

Video’s – ANWB opent (reis)winkel Utrecht, The Travel Club bemant de balie

De ANWB heeft een nieuwe winkel geopend op het Neude in Utrecht. De opening werd vanochtend verricht door de burgemeester van Utrecht en Frits van Bruggen (directeur ANWB). Het gaat om een nieuw winkelconcept met balie waar ZRO’s van The Travel Club winkelend publiek helpen.

In de nieuwe winkel sluiten alle ANWB-producten en diensten op elkaar aan. Ook ‘Reizen’ heeft in dit nieuwe winkelconcept een prominente plek gekregen. Op de tweede verdieping is naast het ANWB Café een reis- en vakantieomgeving neergezet waarin reisinspiratie door middel van kaarten boeken en gidsen, Virtual Reality, een reis touchtable en presentatieruimte gecombineerd wordt met reisverkoop door de ZRO’s van The Travel Club.

 

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

EU: "Compensatie ook op tussenlandingen buiten Europa"

Volgende bericht

Win een verzorgde BBQ en/of Vespa Tour bij Sunair

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."