CoronavirusNieuws

Update – ANWB Reizen schrapt alle reizen met vertrek tot 31 mei

Deel dit artikel

ANWB Reizen heeft besloten om alle reizen per direct met vertrek tot 31 mei niet uit te voeren. Dit geldt voor alle reisbedrijven van ANWB Reizen: FOX Verre Reizen, Pharos Reizen, ANWB Ledenreizen, ANWB Kampeerreizen en Travelhome. Dit is daarmee ook van toepassing op alle bestemmingen die ze aanbieden. Van een weekendje weg in eigen land, een reis door Europa of een verre reis.

“Helaas zien we dat door de ingrijpende maatregelen op de diverse vakantiebestemmingen dit niet langer mogelijk is. En zelfs als je wel naar je vakantiebestemming kunt reizen, kunnen we je niet de vakantiebeleving bieden zoals we hebben afgesproken en wat je van ons mag verwachten. We vinden het daarom onverantwoord om je tot 31 mei op reis te laten gaan”, aldus de reisorganisatie. Klanten kunnen ook aanspraak maken op de speciale ‘corona-voucher’, die door ANVR/SGR in het leven is geroepen.

Author


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] ANWB Reizen schrapt alle reizen met vertrek tot en met 31 maart […]

Vorige bericht

Update - Oad annuleert reizen tot en met 10 mei 2020

Volgende bericht

Schiphol start gefaseerde invulling Kern-Schiphol

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.