Nieuws

Armin van Buuren naar Disneyland Paris voor Electroland

Deel dit artikel

Disneyland Paris heeft de line-up aangekondigd voor Electroland, een driedaags elektronisch muziekfestival dat voor het derde jaar terugkeert op 5,6 en 7 juli 2019. Het thema van dit jaar is geïnspireerd op The Lion King and Jungle Festival en bevat enkele dj-sets die de gasten uitnodigen om de jungle in te gaan met Armin Van Buuren, Steve Aoki, Alesso en vele anderen. Vorig jaar trok het festival maar liefst 16.000 bezoekers.

Het festival begint groots op de openingsavond met de terugkeer van Steve Aoki. De dj en Grammy-genomineerde Amerikaanse producer gaf een optreden op de eerste Electroland editie in 2017. Nu is hij terug met een spetterende nieuwe show. Hij zal zijn krachten bundelen met de Australische zussen NERVO, bekend door hun samenwerkingen met onder andere Afrojack, Kylie Minogue, Ke$ha en Miley Cyrus. Zij zullen vergezeld worden door de Nederlandse groep Showtek en Belgische DJ The Magician.

Zaterdag
Het feest begint de volgende dag weer met Alesso, een van ’s werelds meest invloedrijke dj’s, producers en all-round entertainer. Alesso is altijd veelgevraagd op ’s werelds grootste festivals en krijgt de plaats voor het Hollywood Tower Hotel. Ook Nicky Romero, een van de meest invloedrijke Nederlandse artiesten van zijn tijd, de Spaanse dj B Jones (vaak aan de draaitafel in Ibiza) en Britse dj Jax Jones beloven een onvergetelijke show in het Walt Disney Studios Park.

Zondag
De laatste avond in de jungle in Disneyland Paris wordt gehost door de record-brekende, vijfvoudig beste dj in de wereld en Grammy-genomineerde Armin Van Buuren. Hij wordt op de laatste avond van Electroland vergezeld door de Franse dj Feder, de Nederlander Fedde Le Grand en de deep house diva Nora En Pure.

Electroland is meer dan alleen een electro festival, want gasten kunnen de hele avond genieten van toegang tot attracties zoals Rock’n’Roller Coaster starring Aerosmith, Crush’s Coaster®, Ratatouille: The Adventure en The Twilight Zone Tower of Terror™. Na zonsondergang komt het iconische Hollywood Tower Hotel tot leven met een mix van electro, videoprojecties, lichtshows, grote schermen en special effects voor drie unieke avonden vol entertainment.

“Electroland is een evenement voor mensen die dol zijn op muziek en Disney. Het is een eersteklas muziekfestival waar de beste dj’s zorgen voor de soundtrack van je dromen. Electroland hoort thuis in het rijtje van uiterst succesvolle live evenementen zoals het Magic Run Weekend, Disney Loves Jazz en de komende nieuwe Magical Pride, die onze gasten de kans geven Disneyland Paris te ervaren zoals nooit tevoren”, zei Gustavo Branger (Vice President, Disneyland Paris Events Group.)

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

ANVR verzoekt beddenbanken maatregelen te nemen tegen 'legionellahotels'

Volgende bericht

Vrouwen!

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.