Nieuws

Asturië (Noord-Spanje) nieuwe bestemming Vueling vanaf Schiphol

Deel dit artikel

Met de start van het winterseizoen lanceert Vueling een tweewekelijkse vlucht tussen Schiphol en het in Noord-Spanje gelegen Asturië. In het winterseizoen biedt de Spaanse airlines in totaal veertien bestemmingen aan vanaf Schiphol.

Asturië-Amsterdam is een van de zes nieuwe routes die Vueling het komend winterseizoen aanbiedt. Eind oktober vindt de eerste vlucht plaats waarbij wordt gevlogen met een Airbus A320.

Vueling doet het momenteel goed binnen de International Airlines Group (IAG). Vueling en haar zusterbedrijf Iberia zoden volgens IAG ‘de best presterende luchtvaartmaatschappijen binnen de groep’ zijn.

De kust van Asturië biedt zandstranden , kliffen en de mogelijkheid om vele sporten te beoefenen waaronder surfen. Daarnaast biedt de region een prachtige natuur met bezienswaardigheden als Cabo de Peñas – gelegen in het meest noordelijke gedeelte van de regio- of het natuurreservaat van Barayo, evenals interessante steden en vissersdorpjes.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Meld je nu aan voor TravDay op 26 september 2022

Volgende bericht

KLM annuleert plannen Abu Dhabi

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.