AVIAREPS organiseert op 25 april 2018 in Rotterdam de Around the World Workshop. Tijdens deze avond worden reisagenten en reserveringsmedewerkers uitgenodigd een reis om de wereld te maken. Verkeersbureaus, airlines, hotels, touroperators en DMC’s vertellen over de laatste ontwikkelingen.

AVIAREPS BV nodigt reisagenten van harte uit voor de roadshow, welke plaats vindt op de unieke locatie ‘Het Drijvend Paviljoen’ in het centrum van Rotterdam. Er is ruimte voor een selectie van ruim 150 reisagenten wie kunnen speeddaten met ruim 30 partners. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen de genodigden kennis maken met onder andere de luchtvaartmaatschappij Air Transat, de bestemming St. Maarten en luchthaven Brussels Airport en cruiserederij Seabourn.

De aanwezigen maken ook kans op verschillende prijzen waarvan de winnaars aan het eind van de workshop bekend worden gemaakt. Zo maken de reisagenten en reserveringsmedewerkers kans op vliegtickets van Air Namibia, een verblijf op Gorgonia Beach Resort of hotel vouchers. Op 26 april wordt de Around the World Workshop ook gehouden in Brussel, waar deze voor de tweede keer plaatsvindt na een succesvolle eerste editie in 2017. Reisagenten kunnen zich hier voor 30 maart online aanmelden voor het evenement in Rotterdam. Elke persoon dient zich individueel in te schrijven. Er is beperkt plek.