Nieuws

Benjamin Smith nu ook CEO Air France

Deel dit artikel

Benjamin Smith, die onlangs werd aangesteld als CEO van Air France-KLM, is sinds gisteren ook de (interim) CEO van Air France. Het is dan nu ook aan Smith om de onderhandelingen met de pilotenvakbonden op een goed spoor te brengen.

Smith volgt Franck Terner op, die de functie van CEO bij Air France had sinds het aftreden van Jean-Marc Janaillac dit voorjaar. Smith heeft vertrouwen in de toekomst van Air France, zo blijkt uit de persverklaring van Air France: “Air France, heeft alle troeven om een ​​van de wereldleiders in zijn sector te worden. Mijn eerste ontmoetingen met de Air France-teams en de vertegenwoordigers van de vakbonden geven me vertrouwen om samen de toekomst en het succes van Air France samen te stellen.” Smith zal de functie van CEO bij Air France bekleden tot en met 31 december van dit jaar.


Deel dit artikel
Vorige bericht

TUI wil Amerikaanse markt betreden

Volgende bericht

Eco Budget Air Transat: ruimbagage niet langer gratis

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.