Nieuws

Bentour organiseert studiereis naar Turkije

Deel dit artikel

Bentour is direct ingesprongen op het nieuws dat het vanaf 2 maart mogelijk is om naar Turkije op vakantie te gaan zonder visumplicht door een studiereis naar het populaire vakantieland aan te kondigen.

“Wat een goed nieuws… Wij maken het nieuws nog net iets beter: binnenkort kun je je aanmelden voor de leukste studiereis van het jaar! Welke plaats in Turkije het wordt, dat is nog even geheim. Maar zorg je er alvast voor dat je 11 tot 16 juni beschikbaar bent. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor meer info”, zo laat de touroperator weten op haar Facebook-pagina.

Wie begin maart afreist naar Berlijn voor de ITB kan Bentour daar ook tegenkomen. De touroperator organiseert een Dutch Lunch voor reisprofessionals. Er is plek voor twintig personen. Aanmelden kan via info@bentour.nl. Er wordt verzameld op 5 maart om 11:45 uur bij de Bentour Reizen stand.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Alle Nederlandse parken van Landal GreenParks opnieuw Green Key gecertificeerd

Volgende bericht

Turkije voert toeristenbelasting in na afschaffen visumplicht

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.