Nieuws

Best of TUI…The Challenge: winnaars bekendgemaakt en spin-off naar Curaçao

De ‘Best of TUI…The Challenge’ die deze week plaatsvond in Turkije is gewonnen door het team ‘Smilies’ met daarin Ruby Dekker (TUI Heerlen), Irena Hoogvliet (TUI Breda), Yvonne de Keijzer (Keyzer Reizen) en Sandra de Klein-Hijgemann (The Travel Club). In het najaar organiseert TUI een spin-off van The Challenge, namelijk een Challenge naar Curaçao.

De tien verschillende teams kregen tijdens de studiereis een zeer gevarieerd programma voorgeschoteld waarbij naast de focus op de concepten van TUI er ook veel aandacht was voor autoverhuur met Sunny Cars als partner van The Challenge. De deelnemende reisprofessionals kwamen erachter dat het aanbieden van autohuur in Turkije van zeer toegevoegde waarde is en dat het rijden er prima te doen is.

De teams ‘Blauwe Krabben’ met Annelies (TUI Alkmaar), Sabine Korevaar (Traveltroef), Hulya Sahin (TUI Tilburg) en Dianne Tonnis (Klooster Reizen) eindigde op de tweede plek en team ‘La Blanche’ met Maureen van Beek (TUI Barneveld), Laura van Beurden (TravelXL Reisbureau Koppens), Astrid Hulsebosch (TUI Customer Services Airportbalie) en Paulina van Lokven (Travelcenter De Wit) eindigde op de derde plek. De teams die respectievelijk eindigde op de plekken vier tot en met tien zijn 4 Op Reis, De Baklava’s, Seyahat, Explorini’s, The 4Traveleers, Team Sarap en Wanderlust Kizlar.

Dimitri Joannides (Salesmanager TUI Nederland) voorafgaand een diner aan het strand van TUI MAGIC LIFE Bodrum de winnaars bekend van Best of TUI…The Challenge, dat ook dit jaar werd georganiseerd in samenwerking met JustCurious, Bizon Events en Sunny Cars.

Tijdens de reis in Turkije werd er overnacht in TUI SENSATORI Resort Barut Fethiye, TUI BLUE Sarigerme Park, ROBINSON Club Sarigerme Park en TUI MAGIC LIFE Bodrum en een bezoek gebracht aan TUI SENSIMAR Seno Resort & Spa.

© 2019 – 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

United Airlines introduceert de Boeing 787-10 Dreamliner

Volgende bericht

Investeerder aast op Scandinavie-tak Thomas Cook

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.