Nieuws

Bestemming ANVR-Congres organiseert workshop in Amsterdam

Deel dit artikel

De ANVR nodigt haar leden uit voor een kennismaking met Karnataka, de bestemming waar later dit jaar het ANVR-Congres zal plaatsvinden. Karnataka Tourism organiseert een workshop in het Hotel Pulitzer (Prinsengracht 323, Amsterdam) op woensdag 27 februari van 16.30 uur tot 20.30 uur om geïnteresseerden meer te vertellen over deze deelstaat van India waarvan Bangalore de hoofdstad is.

Karnataka Tourism omschrijft Karnataka als ‘een tapijt van kleuren, culturen, smaken, landschappen, tijdloos en van een adembenemende schoonheid. Het is een plek waar levendige werelden om de paar honderd kilometer naadloos in elkaar overgaan. Het landschap varieert van vlaktes die plotseling veranderen in duizelingwekkende nevelbedekte heuvels om vervolgens tot waterrijke regio’sen en zee. Host aan enkele van de grootste en machtigste dynastieën van India, de staat heeft door de eeuwen heen een erfenis van kunst en cultuur gedragen. Het landschap maakt Karnataka, in alle opzichten, een 191.791 vierkante kilometer spoor van eigenzinnigheid.’ Daarnaast wordt de keuken aangeraden, waarvan ook tijdens de workshop kan worden geproefd.

Aanmelden voor de workshop kan via deze link. Het ANVR-Congres is van 21 tot en met 26 november 2019 en wordt gehouden in samenwerking met Jet Airways, KLM en de provincie Karnataka. Dat liet ANVR-directeur Frank Oostdam wetens tijdens zijn speech op de ANVR Nieuwjaarsreceptie. Bangalore is de op twee na grootste stad in India. Afgelopen jaar vond het congres plaats in Midden-Portugal.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Elbers: 'Afspraken Air France-KLM gaan niet ten koste van KLM'

Volgende bericht

Rotterdam The Hague Airport verdwijnt misschien wel...

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.