Nieuws

ANVR-Congres 2019 naar Bangalore (India)

Deel dit artikel

Het ANVR-Congres 2019 gaat naar Bangalore (India), dat heeft Frank Oostdam (Voorzitter ANVR) zojuist bekendgemaakt in zijn jaarlijkse speech tijdens de nieuwjaarsreceptie van de ANVR.

“Het congres is van 21 tot en met 26 november 2019, en wordt gehouden in samenwerking met Jet Airways, KLM en de provincie Karnataka, waarin Bangalore ligt.” Bangalore is de op twee na grootste stad in India.

In oktober 2017 is Jet Airways gestart met een rechtstreekse verbinding tussen Amsterdam en Bangalore. De stad wordt gezien als het ‘Silicon Valley’ van India. De stad is het centrum van de Indiase ICT-sector en veel toonaangevende multinationals hebben er een vestiging of samenwerkingsverband. Toeristen ontdekken Bangalore vooral als hippe moderne stad met een keur aan bezienswaardigheden, hotels en restaurants en als uitvalsbasis voor een tocht door het zuiden van het land.


Deel dit artikel

2 Reacties

  1. […] voor de workshop kan via deze link. Het ANVR-Congres is van 21 tot en met 26 november 2019 en wordt gehouden in samenwerking met Jet Airways, KLM en de […]

  2. H Jibodh
    19 januari 2019 at 14:33

    Goed voorstel.
    Geef meer informatie

Vorige bericht

Oostdam: "Snode plannen met het ANVR-logo"

Volgende bericht

Derde Eurostar-trein start 11 juni tussen A'dam en Londen

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.