Nieuws

Bezettingsgraad KLM naar recordhoogte van 89,5%

De vervoerscijfers van april 2017 zien er, mede door de meivakantie, met 10,2% meer passagiers aan boord in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar goed uit voor KLM. De luchtvaartmaatschappij realiseerde daarmee een stijging van de bezettingsgraad naar een recordhoogte van 89,5%.

Vluchten naar Zuid-Amerika en Afrika laten de grootste groei zien. Europese bestemmingen in met name Duitsland en Italië laten vanwege de vakantieperiode eveneens een toename van het aantal passagiers zien. Transavia doet het ook goed en wist flink te profiteren van de ingezette capaciteitsgroei in Nederland.

“Een mooie stijging in passagiersaantallen door meer productie én hogere bezettingsgraad. Het onderstreept de positieve effecten van onze netwerkstrategie en nieuwe bestemmingen voor onze klanten”, aldus Pieter Elbers (President-directeur KLM).

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Swapna Nair nieuwe Head of Sales American Express

Volgende bericht

Foto's Jij&KLM Lenteborrel

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.