Sylvia Raijmakers (Sylvia Travel/Face2Face Travel), die dit jaar tien jaar in het vak zit als ZRA, organiseert zaterdag 14 maart een Vakantie Inspiratie Beurs in haar woonplaats Geldrop. De Travel Manager wist maar liefst zo’n 30 exposanten bij elkaar te krijgen. “Ik ben er ontzettend blij mee dat er zoveel partners willen meewerken”, zo laat Raijmakers weten aan TravelPro.

De Vakantie Inspiratie Beurs zal plaatsvinden in Centrum Hofdael in Geldrop van 11:00 tot 18:00 uur. Toegang is gratis. Bijna 30 reisorganisaties en aanverwante bedrijven zullen een breed aanbod aan vakantiebestemmingen van over de gehele wereld presenteren.

Geïnteresseerde consumenten kunnen terecht op de beurs voor reisbrochures of voor informatie over bestemmingen waarin zij geïnteresseerd zijn. Daarnaast bieden Raijmakers en haar partners bezoekers van de beurs de mogelijkheid om lezingen bij te wonen die gedurende de gehele dag worden gegeven. De presentatie duren per stuk ongeveer 20 minuten. Kijk op de website van Raijmakers voor het volledige aanbod en alle aanwezige partners.