Nieuws

Bijna 30 exposanten naar Vakantie Inspiratie Beurs van Sylvia Travel (Face2Face Travel)

Deel dit artikel

Sylvia Raijmakers (Sylvia Travel/Face2Face Travel), die dit jaar tien jaar in het vak zit als ZRA, organiseert zaterdag 14 maart een Vakantie Inspiratie Beurs in haar woonplaats Geldrop. De Travel Manager wist maar liefst zo’n 30 exposanten bij elkaar te krijgen. “Ik ben er ontzettend blij mee dat er zoveel partners willen meewerken”, zo laat Raijmakers weten aan TravelPro.

De Vakantie Inspiratie Beurs zal plaatsvinden in Centrum Hofdael in Geldrop van 11:00 tot 18:00 uur. Toegang is gratis. Bijna 30 reisorganisaties en aanverwante bedrijven zullen een breed aanbod aan vakantiebestemmingen van over de gehele wereld presenteren.

Geïnteresseerde consumenten kunnen terecht op de beurs voor reisbrochures of voor informatie over bestemmingen waarin zij geïnteresseerd zijn. Daarnaast bieden Raijmakers en haar partners bezoekers van de beurs de mogelijkheid om lezingen bij te wonen die gedurende de gehele dag worden gegeven. De presentatie duren per stuk ongeveer 20 minuten. Kijk op de website van Raijmakers voor het volledige aanbod en alle aanwezige partners.


Deel dit artikel

1 Comment

  1. Patty
    10 maart 2020 at 17:55

    Hallo Sylvia

    Ben benieuwd of de vakantiebeurs doorgang vindt met alle beperkingen die van hogerhand worden ingesteld??

Vorige bericht

Kosteloos ticket omboeken bij KLM

Volgende bericht

Voor tiende keer op rij recordresultaat voor toerisme Duitsland

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.