Nieuws

Bijzondere avond zet ‘verborgen juweeltje’ Oman in the picture

Deel dit artikel

Touroperators, airlines en media beleefden donderdag een bijzondere avond in restaurant The Graphite in Amsterdam op uitnodiging van het Ministery of Heritage and Tourism Oman in aanwezigheid van Sheikh Dr. Abdullah Salim Hamed Al Harthi, de ambassadeur van het Sultanaat van Oman in Nederland.

Het event, georganiseerd door Lieb Management/Ministry of Heritage and Tourism Oman – Tourism Office Netherlands, werd aangegrepen om de bestemming in het zonnetje te zetten en partners de mogelijkheid te bieden in gesprek te gaan met elkaar. Gedurende de avond werd er een 8-gangen walking dinner geserveerd door Michelinsterrenchef Peter Gast.

“Waarom Oman? Ik heb het mijzelf afgevraagd tijdens mijn reis van Den Haag naar Amsterdam”, aldus de ambassadeur, die vervolgens vertelde over de steden, woestijn, de mensen en natuur in Oman. “Ik kan over mijn geliefde land Oman, een vredevol land, praten tot morgenvroeg.”

“Oman is een hidden gem in het Midden-Oosten, en dat is de locatie van dit even ook absoluut”, zo liet Evelyn Groenenberg (Lieb Management) weten aan de aanwezigen. “Oman is een unieke bestemming om te ontdekken, waarbij je al heel snel doorhebt wanneer je er bent waarom we de slogan ‘beauty has an address’ voeren. Het is een waanzinnige, unieke, afwisselende en veilige bestemming.”

De aanwezigen, het restaurant was tot de laatste stoel bezet, waren zeer te spreken over de bestemming Oman. Meerdere touroperators benadrukten tegenover Travelpro dat “je weet dat het goed zit wanneer je klanten naar Oman stuurt”.


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

TAT's Travel Podcast: 100e podcast party, conflict TravelXL, boodschap Frank Oostdam

Volgende bericht

Jantine Beil gaat nieuwe uitdaging aan binnen TUI

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.