NewsNieuws

Blog: Hoe is het met EurAm?

Vincent Hekkert van EurAm schrijft iedere maand een blog voor TravelPro. De centrale vraag is: hoe is het met EurAm? Vincent: “Prima! De eerste drie maanden van het jaar waren super en ook de nieuwe bestemming Spanje begint langzaam te lopen.

Maar wat ik me wel afvraag… Hebben de reisprofessionals alles uit de kast gehaald en echt hun toegevoegde waarde laten zien? Veel mooie rondreizen zijn al geboekt voor komende zomer. Consumenten leggen vaak hun hotels en autohuur vast. Bij EurAm zien we traditioneel een enorme piek in de verkoop van aanvullende producten vanaf april. Dit is de tijd van het jaar om je klanten te attenderen op al die prachtige aanvullende producten die een vakantie zo bijzonder maken!

Ik geef je graag wat tips om jouw klanten de vakantie van hun leven te bezorgen en om zelf een mooie extra omzet mee te pakken. EurAm rekent namelijk geen administratie- en of reserveringskosten, hanteert geen minimum reissom en geeft je volledige vrijheid over je eigen marge. Tevens staat ons Support Team voor je klaar om je van deskundig advies te voorzien. En niet onbelangrijk: EurAm is verzekerd tegen financieel onvermogen!

Best sellers bij EurAm!
• Helikoptervlucht over de Grand Canyon (vanaf Las Vegas en de Grand Canyon) – USA
• Hop on/Hop off plus toegang tot het beruchte gevangeniseiland Alcatraz in San Francisco – USA
• Jeep tour in Monument Valley – USA
• Whale watching/bear watching in Tofino – Canada
• Gospelshow in New York – USA
• Cirque du soleil: keuze uit meer dan tien extraordinaire shows in Las Vegas – USA
• Citypasses (niet mee in de rij hoeven staan bij attracties!) voor New York en Chicago – USA
• Toegangskaartjes voor Universal en Seaworld in Los Angeles, San Diego en Orlando – USA
• Arenal Vulkaan trektocht in Arenal – Costa Rica

Webinars
EurAm houdt een aantal Webinars waarbij de hele website wordt gedemonstreerd. Je kunt kiezen uit de volgende data/tijden:
19 april: 10:00 – 10:45 uur
25 april: 14:00 – 14:45 uur
26 april: 19:00 – 19:45 uur
Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info.nederland@euram.eu. Je ontvangt dan een bevestiging met alle details.

Succes met de verkoop van al die mooie aanvullende producten!”

EurAm, tailor-made for you.

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Neckermann voegt Sunny Beach toe

Volgende bericht

Nieuwe reisagentensite Holiday Extras

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.