Nieuws

Boeing betuigt medeleven in Nederlandse kranten

Deel dit artikel

Boeing heeft in een paginagrote advertentie, in onder andere de NRC en De Telegraaf, haar medeleven uitgesproken naar de nabestaande van de slachtoffers van Ethiopian Airlines-vlucht 302 en Lion Air-vlucht 610.

“We zijn verdrietig en betuigen nogmaals onze diepste gevoelens van medeleven naar de naasten van de passagiers en crewleden die aan boord waren”, aldus Dennis Muilenburg (Chairman, President en CEO, The Boeing Company). “Veiligheid staat centraal bij Boeing, en het garanderen van veilig en betrouwbaar reizen met onze vliegtuigen is een aanhoudende waarde en een absolute toewijding aan iedereen.”

In het bericht is ook te lezen dat er langzamerhand steeds meer data beschikbaar komt van het ongeval van Ethiopian Airlines en dat er gepaste maatregelen worden genomen om de veiligheid van de 737 MAX volledig te garanderen. Er wordt tevens excuses aangeboden voor het ongemak dat wordt veroorzaakt door het aan de grond houden van de vloot.

Binnenkort wordt er een software-update en bijbehorende pilotentraining uitgebracht voor de 737 MAX, wanneer de vloot weer de lucht in kan is nog niet bekend.


Deel dit artikel
Vorige bericht

‘Normale’ mensen

Volgende bericht

Creativiteit of standaard?

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.