Nieuws

Boekingen via Vuelandia automatisch ingelezen in BAS administratie

Deel dit artikel

Vuelandia biedt reisagenten de mogelijkheid om boekingen van Hotels, Autohuur en Transfers automatisch in te laten lezen in het dossieradministratiesysteem BAS. Dit geldt voor alle labels van de Vuelandia producten, waaronder ook de producten DiscoverCars en Boeknueenhotel.

Via Vuelandia ontvangt BAS na de boeking automatisch een bericht. Deze berichten staan dan bij de recapberichten klaar om als nieuw dossier of bij een bestaand dossier als nieuw segment aan te maken.

“We beschouwen dit opnieuw als een goede stap voor om de processen tussen de reisagent en Vuelandia efficiënter te laten verlopen”, zo laat Mikel van Nimwegen (mede-eigenaar /oprichter Vuelandia) weten. Binnenkort zal ook het product Vliegtickets worden toegevoegd aan dit proces.

Gebruikers van het BAS administratiesysteem die boekingen van Hotel, Autohuur en Transfer via Vuelandia automatisch in BAS willen laten inlezen kunnen hier hun agentschap aanmelden. Zodra de gegevens zijn verwerkt krijg je als BAS gebruiker direct je boekingsgegevens te zien in je eigen backoffice.


Deel dit artikel
Vorige bericht

TAAP komt met dynamisch commissiemodel

Volgende bericht

Delta Air Lines: jaarrond naar Orlando en Los Angeles

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.