Nieuws

British Airways onderzoekt diefstal klantgegevens

Deel dit artikel

British Airways onderzoekt de diefstal van klantgegevens van haar website, ba.com en de mobiele app van de luchtvaartmaatschappij. De gestolen gegevens bevatten volgens de airline geen reis- of paspoortgegevens.

Vanaf 21 augustus 2018 tot en met 5 september 2018 zijn de persoonlijke en financiële gegevens van klanten die boekingen op ba.com en de app van de luchtvaartmaatschappij hebben gemaakt in gevaar gebracht. Inmiddels is het lek gedicht en werkt de website weer normaal. British Airways communiceert met de getroffen klanten en adviseert klanten die denken dat ze door dit incident zijn getroffen, contact op te nemen met hun banken of creditcardmaatschappijen. De airline heeft de politie en de relevante autoriteiten op de hoogte gesteld.

Alex Cruz, voorzitter en Chief Executive van British Airways, zei: “Het spijt ons ten zeerste voor de verstoring die deze criminele activiteit heeft veroorzaakt. Wij nemen de bescherming van de gegevens van onze klanten zeer serieus.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Quick Parking nieuwe partner Miles Attack

Volgende bericht

Car2go breidt uit naar luchthaven Schiphol

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.