Nieuws

Buro Scanbrit organiseert webinar over Hurtigruten

Buro Scanbrit organiseert voor reisagenten een nieuwe webinar over de Hurtigruten op 13 juni. De touroperator geeft tijdens de webinar uitleg over de verschillende schepen en de vele reizen.

Wie de Hurtigruten webinar volgt, wordt volledig op de hoogte gebracht over de hoogtepunten. De zeereis langs de Noorse kust, maar ook de expeditie reizen van Buro Scanbrit naar bijvoorbeeld Spitsbergen en Antarctica komen aan bod. Daarnaast is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Meld je hier gratis aan voor de webinar die plaatsvindt op woensdag 13 juni van 9.30 uur tot 10.30 uur. Kijk voor meer informatie over webinars of het complete reisaanbod van Buro Scanbrit op buroscanbrit.nl/agent.

Vorig jaar bestond Buro Scanbrit 50 jaar. Lees hieronder het interview dat TravelPro begin dit jaar had met Paula Chaudron (General Manager Buro Scanbrit) over de touroperator, de bestemmingen en de plannen van het bedrijf.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. 7 juni 2018 at 11:07

    […] 13: Buro Scanbrit: Webinar Hurtigruten, 9.30 – 10.30 uur. Meer info. […]

Vorige bericht

"Stuur de koning naar Parijs om KLM te redden"

Volgende bericht

VISA start exclusieve samenwerking met Bidroom

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.