Captain Cruise organiseert een Captain Cruise Retailochtend in het WestCord Hotel in Delft op zaterdag 24 september. Het event voor de retail duurt van 9.00 tot 13.00 uur en is inclusief lekkere lunch. Aanmelden kan hier en is gratis.

“We starten zaterdag 24 september om 09.00 uur met koffie/thee en een  presentatie door Captain Cruise. Aansluitend zijn er presentaties van rederijen uit de hele wereld en zowel zee- als riviercruiserederijen zijn aanwezig”, zo laat Martyn Valkhoff (Commercieel Directeur Captain Cruise) weten.

Programma (onder voorbehoud)
09.00 uur Ontvangst met koffie/thee en cruise presentatie door Captain Cruise
10.00 uur Presentaties diverse rederijen
12.00 uur Lunch
13.00 uur Einde Captain Cruise programma.

“Wij hopen jou te ontmoeten op zaterdagochtend en vertellen je vol passie meer over cruisen, alle rederijen en over Captain Cruise. Als je vragen hebt over deze dag, laat het mij dan even weten via martyn.valkhoff@captaincruise.nl. Mede namens het hele Captain Cruise team hoop ik jou te ontmoeten op deze speciale Captain Cruise Retailochtend. Wij kijken er naar uit!”, aldus Valkhoff.

Graag aanmelden uiterlijk voor 10 september. Na de Retail Cruise ochtend is het mogelijk de beursvloer op te gaan, echter is de beurs dan ook open voor consumenten.