2019 is een feestelijk jaar voor Captain Cruise, want de touroperator viert namelijk haar 10-jarig bestaan. “Ik ben er trots op om deel te mogen uitmaken van dit mooie bedrijf. Bob en Michel Kuijs (de oprichters) hebben een mooi bedrijf neergezet de afgelopen jaren. Ik ben dan ook heel blij dat zij mij vorig jaar hun bedrijf hebben toevertrouwd”, zo laat Robert Pieter Gardenier weten, die het bedrijf vorig jaar april overnam.

“We hebben in 2018 een heel goed jaar gedraaid”, aldus Gardenier. “Voor 2019 en 2020 hebben we tot nu toe al een forse groei staan en met alle veranderingen van afgelopen maanden, waaronder verhuizing naar een groter pand met reisbureau, een nieuw en zeer ervaren cruiseteam en ICT-veranderingen van systemen, samen met de nog in te voeren innovaties die op stapel staan, zal Captain Cruise 2.0 in 2019 nog steviger staan om een verdere groei te realiseren!”

Gardenier laat weten dat Captain Cruise in 2019 met feestelijke aanbiedingen zal komen en vele prijzen zal weggeven aan haar klanten, waaronder cruise vakanties, sauna-bonnen, diners in verschillende restaurants, verzorgingsproducten, weekendjes weg, hotelovernachtingen en nog veel meer leuke prijzen.