Nieuws

Captain Cruise viert 10-jarig bestaan

2019 is een feestelijk jaar voor Captain Cruise, want de touroperator viert namelijk haar 10-jarig bestaan. “Ik ben er trots op om deel te mogen uitmaken van dit mooie bedrijf. Bob en Michel Kuijs (de oprichters) hebben een mooi bedrijf neergezet de afgelopen jaren. Ik ben dan ook heel blij dat zij mij vorig jaar hun bedrijf hebben toevertrouwd”, zo laat Robert Pieter Gardenier weten, die het bedrijf vorig jaar april overnam.

“We hebben in 2018 een heel goed jaar gedraaid”, aldus Gardenier. “Voor 2019 en 2020 hebben we tot nu toe al een forse groei staan en met alle veranderingen van afgelopen maanden, waaronder verhuizing naar een groter pand met reisbureau, een nieuw en zeer ervaren cruiseteam en ICT-veranderingen van systemen, samen met de nog in te voeren innovaties die op stapel staan, zal Captain Cruise 2.0 in 2019 nog steviger staan om een verdere groei te realiseren!”

Gardenier laat weten dat Captain Cruise in 2019 met feestelijke aanbiedingen zal komen en vele prijzen zal weggeven aan haar klanten, waaronder cruise vakanties, sauna-bonnen, diners in verschillende restaurants, verzorgingsproducten, weekendjes weg, hotelovernachtingen en nog veel meer leuke prijzen.

 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

KLM lanceert nieuwe merkcampagne ‘Maak je wereld groter'

Volgende bericht

SWISS introduceert Premium Economy Klasse

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.