Wil jij je cruiseverkoop ook een boost geven? Op 26 maart organiseert CLIA een Sales Masterclass gevolgd door een workshop waarbij de vele aanwezige rederijen alle verkoopargumenten nog eens voor je op een rijtje zetten. Wees er snel bij, de eerste 40 inschrijvers zijn uitgenodigd voor een scheepsbezoek op de prachtige Regal Princess. Op de avond zelf worden er nog eens vijf gratis lidmaatschappen van het reisagentenplatform verloot (totale waarde € 1.000).

Deze Cruise Sales Masterclass is bedoeld voor alle reisadviseurs, reserveringsmedewerkers van (gespecialiseerde) touroperators en zelfstandige reisagenten en vindt op 26 maart plaats in het NH Hotel Utrecht. De inloop is vanaf 16:30 uur ’s middags, waarna de bijeenkomst start om 17:00 stipt met een Sales-Masterclass. Onder leiding van Evert Küpers (begenadigd trainer en spreker rondom de thema’s persoonlijke effectiviteit, klantwaarde en sales) word je meegenomen in actuele trends én ontvang je handvatten en tips op het gebied van slimmer verkopen en verhogen van klanttevredenheid.

De Sales Masterclass wordt gevolgd door een buffet en workshops met de cruiserederijen. Aanwezig zijn: Disney Cruise Line, Crystal Cruises, SeaDream Yacht Club, Silversea, Princess Cruises, Oceania Cruises, Holland America Line, Seabourn, Regent Seven Seas,Costa Cruises en de bestemming Cruise Norway. De avond eindigt rond half tien.

De eerste 40 reisagenten die zich aanmelden voor dit evenement, verzekeren zich van een plaats voor het exclusieve bezoek aan de Regal Princess op 26 april in Rotterdam. Schrijf je dus snel in en laat je onderdompelen in een avond vol verkoop-en cruiseweetjes! Een perfecte gelegenheid voor wie mee wil profiteren van de groeiende populariteit van cruisen en hun verkoopvaardigheden wil verbeteren. Deelname aan de Cruise Sales Masterclass is kosteloos en aanmelden kan eenvoudig hier.