Nieuws

Condor naar Curaçao vanaf Frankfurt

Deel dit artikel

Condor gaat met ingang van dinsdag 6 november eenmaal per week vanuit Frankfurt op Curaçao gaan vliegen. Sinds het faillissement van airberlin werd er niet meer rechtstreeks vanaf een Duitse luchthaven naar Curaçao gevlogen.

“Duitsland is een zeer belangrijke markt voor Curaçao en daarom verwelkomen we de non-stopverbinding van Frankfurt naar Curaçao”, zo laat minister Steven Martina, minister van Economische Ontwikkeling weten.

“We kijken uit naar Condor en haar passagiers en we zullen onze krachten bundelen met onze toeristische partners om het verdere succes en de groei van het Europese toerisme op Curaçao te verzekeren.”

“Curaçao is vooral aantrekkelijk voor Europese toeristen, onder andere omdat je er met de euro kan betalen”, aldus Ralf Teckentrup, CEO van Condor. Condor biedt in totaal zeventien Caribische bestemmingen aan.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Uitbreiding lounges Holiday Extras

Volgende bericht

Nederlandse toeristen gestrand op Tenerife

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.