Corendon heeft voorafgaand de lancering van By June partners uitgenodigd voor een lunch die werd verzorgd door Justin Niessen (eigenaar/chef-kok bij Just Rotterdam & Mondi Group).

Onder de genodigden waren onder andere afgevaardigden van The Travel Club, Dutch Travel Alliance (DTA), Qenner en Sunny Cars. Rutgher Verstrepen, Sales Manager Retail bij Corendon, sprak zijn waardering uit naar de aanwezige partners en bedankte hen voor de fijne samenwerking.

Bekijk hier meer foto’s van het event.

In gesprek met Verstrepen over Corendon en de reatail hij weten: “We zijn zeker op de retail tour. Voor mijn komst was er al een strategie voor een gedeelte uitgetekend en die moest alleen nog worden ingekleurd. Het gaat erover dat we retail als een waardevol verlengstuk van onze eigen distributie zien. Daarin is goed aan de commissieknop gedraaid en daar hoort ook goede boekbaarheid bij.”

Begin dit jaar werd al bekend dat restaurant Mondi uitbreidt en een derde zaak opent in Amsterdam. Naast de twee locaties in Amsterdam Zuid en Badhoevedorp gaat nu ook Amsterdam Nieuw-West kennismaken met Mondi. In het Corendon City Hotel is het voormalige Cor&Don’s restaurant omgetoverd tot een kleurrijke ruimte. In 2023 breidt het merk Mondi uit op het eiland Curaçao en wordt het vierde en vijfde restaurant van Mondi geopend. In het Livingstone Jan Thiel resort wordt het vierde restaurant geopend. Bij het nieuwste hotel van Corendon dat eind van het jaar haar deuren opent, verschijnt de eerste beachclub. Sinds 3 november kunnen reizigers genieten van Caribische maaltijden op de directe Corendon-vlucht tussen Amsterdam en Curaçao.