Nieuws

Corendon breidt uit op Brussels Airport: “Voorsorteren op krimp Schiphol”

Deel dit artikel

Corendon gaat komend seizoen haar capaciteit uitbreiden op Brussels Airport. “Met de keuze om de capaciteit op Brussel uit te breiden, sorteren we voor op mogelijke verdere krimp op Schiphol”, laat de reisorganisatie weten aan Travelpro.

Corendon had deze zomer voor 350.000 passagiers retourvluchten willen uitvoeren van en naar Schiphol en dat aantal is door de capaciteit-reductie vanuit Schiphol 250.000 geworden.

“Voor volgend jaar plannen we op 230.000 passagiers, omdat het nog niet duidelijk is hoe de situatie zich op Schiphol ontwikkelt. Daarnaast bieden wij onze Belgische klanten en onze klanten in Zuid-Nederland op deze manier meer vertrekopties. Deze vakanties zijn bovendien aantrekkelijk geprijsd doordat de kosten voor vluchten vanaf Brussel lager liggen dan vluchten vanaf Schiphol.”

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

TUI opent nieuwe shop in Laren: ‘Drempel verlagen’

Volgende bericht

Rolls-Royce en easyJet testen vliegtuigmotor op waterstof

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.