Breaking

Corendon gaat vol voor Bali

Corendon start het komend winterseizoen met het aanbieden van Bali. Met dagelijkse vluchten van Qatar gaat de touroperator de concurrentie aan met marktleider Arke.

“We hebben een megacontract met Qatar Airways, vanaf 1 november via Doha. Een 10-daagse hotelvakantie op Bali kost minder dan 800 euro”, zegt topman Steven van der Heijden.

Qatar Airways vliegt sinds 16 juni op Schiphol. “We hebben garanties voor 200 stoelen per week, het hele jaar door, op de Boeing 787 Dreamliner. Op Bali kan men kiezen uit Sanur Beach en Seminyak”, aldus Van der Heijden.

Of Arkefly gaat reageren op het feit dat Corendon het Indonesische eiland gaat aanbieden is nog onduidelijk. Er zouden geruchten zijn dat Arke haar Dreamliner wil gaan inzetten, maar bij Arke wordt dat tegengesproken.

Bali wordt zo het tweede slagveld waar beide partijen het tegen elkaar opnemen, want ook op de Antillen wordt er goed geconcurreerd. Corendon wist onlangs nog het contract met KLM te verlengen waarmee het de vluchten naar de Antillen aanbiedt.

“Bali is bijna twee keer zover vliegen als Curacao, maar relatief goedkoper. De luchtbrug die met ingang van de winter wordt opgezet, moet genoeg toeristen trekken”, zo laat Van der Heijden weten.

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Uitbreiding TUI Store concept in Europa

Volgende bericht

Fittie

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.