Corendon en Turkish Airlines intensiveren de samenwerking op de route Amsterdam – Bali. Vanaf 1 november worden de vluchten van de Corendon reizen naar Bali verzorgd door Turkish Airlines. Vier dagen per week, dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag, neemt Corendon stoelen af van de Turkse maatschappij. Naast Bali biedt Corendon ook reizen naar Istanbul aan waarbij de vluchten worden uitgevoerd door Turkish Airlines.

Corendon oprichter Atilay Uslu: “Wij zijn verheugd dat we onze samenwerking met Turkish Airlines vergroten en kijken naar meer mogelijkheden in de toekomst. Turkish Airlines is een gevestigde maatschappij die goede kwaliteit en service aan boord aanbiedt.”

Turkish Airlines vliegt van luchthaven Schiphol Amsterdam Airport naar Ngurah Rai Airport (Denpasar) op Bali via Istanbul. Daar wordt een overstap gemaakt. Een tiendaagse vakantie naar Bali is bij Corendon al te boeken vanaf € 699,- per persoon. Dit is inclusief retourticket, transfer van en naar de luchthaven en verblijf op basis van logies en ontbijt.