Nieuws

Corendon opent eigen bioscoop

Corendon opent in het Corendon Village Hotel (Badhoevedorp) op 23 januari met ‘Corendon Cinema’ de deuren van haar eigen bioscoop. De bioscoop is nostalgisch ingericht, kleinschalig en beschikt over 78 comfortabele stoelen. De opening van de bioscoop is tevens de première van de nieuwe kinderfilm ‘Hoe tem je een draak 3’.

De première van de film ‘Instant Family’ zal plaatsvinden op 25 januari en op Valentijnsdag organiseert Corendon Cinema een Ladies Night met de filmvoorstelling ‘Verliefd op Cuba’. De bioscoop hanteert verschillende ticketprijzen, variërend van € 5,90 tot € 20. Naast de bioscoop en hotelkamers biedt Corendon Village Hotel mogelijkheden op het gebied van een teamuitje, personeelsuitje, familiedag, kinderfeestje en is er een zwembad aanwezig evenals restaurants/bars.

Corendon Hotels & Resorts ontving begin juni haar eerste gasten in het hoofdgebouw van het Corendon Village Hotel Amsterdam. Binnen anderhalf jaar tijd heeft Corendon met een investering van € 80 miljoen het voormalige Sony kantoorpand in Badhoevedorp omgetoverd tot Corendon Village Hotel Amsterdam. Met een team van ruim 1.000 mensen heeft Corendon- oprichter Atilay Uslu binnen anderhalf jaar tijd drie voormalige kantoorpanden weten te verbouwen tot het Corendon Village Hotel. Het Corendon Conference Center van Corendon Village Hotel Amsterdam werd begin november officieel geopend. Corendon focust met het Conference Center op zowel de Nederlandse als internationale zakelijke markt.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

KLM tekent een codeshare-overeenkomst met Atlantic Airways

Volgende bericht

Live - Explosies en geweerschoten in het Dusit Nairobi (Kenia)

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.