Corendon Nederland wil vakantiegangers helpen die gedupeerd zijn door het faillissement van de Duitse reisorganisatie FTI. Corendon voegt daarom een flink aantal nieuwe routes toe die vertrekken vanaf een aantal Duitse vliegvelden.

Corendon biedt reizigers die geraakt zijn door het faillissement de mogelijkheid om alsnog op vakantie te gaan. “Het is mogelijk om voor dezelfde prijs op dezelfde data naar hetzelfde hotel te gaan: dezelfde reis voor dezelfde prijs. Corendon stelt zich flexibel op. Mensen kunnen er ook voor kiezen om bijvoorbeeld vanaf Schiphol te vliegen, of een reis naar een andere bestemming te boeken”, aldus de reisorganisatie.

Duitse luchthavens

Omdat een groot deel van de vakanties zou beginnen op Duitse luchthavens, opent Corendon een fors aantal nieuwe routes. Met directe ingang kunnen reizigers vliegen vanaf Düsseldorf, Keulen en Munster-Osnabrück naar de beste bestemmingen rond de Middellandse zee. In totaal gaat het om zo’n 20 routes die nog niet eerder met het vakantiebedrijf waren te boeken. 

Vanaf de Duitse luchthavens wordt gevlogen op de volgende bestemmingen: 
Düsseldorf (DUS): Antalya, Hurghada, Kreta, Gazipasa (Alanya), Rhodos, Mallorca, Kos 
Keulen (CGN): Antalya, Gazipasa (Alanya), Hurghada, Kreta, Rhodos 
Munster-Osnabruck (FMO): Antalya