Nieuws

Corendon zoekt extra aandeelhouder

Corendon is op zoek naar een nieuwe aandeelhouder om het bedrijf met name aan de hotelkant uit te breiden, dat heeft Steven van der Heijden (CEO Corendon) aan de Telegraaf bevestigd.

De extra investeerder wordt volgens Van der Heijden gezocht, omdat er meer financiële armslag nodig is om het bedrijf vooral aan de hotelkant uit te breiden. Van der Heijden heeft tegenover De Telegraaf benadrukt dat hij en Atilay Uslu (oprichter en mede-eigenaar Corendon) niet van plan zijn om te stoppen.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. […] Atilay Uslu, Steven van der Heijden (CEO) en mede-aandeelhouder Bas Rasker (Axivate) op zoek naar een investeerder, zodat er meer mogelijkheden zijn op onder andere het gebied van eigen […]

Vorige bericht

Holidayguru biedt medewerkers TravelBird de helpende hand

Volgende bericht

Sunair in 2019 vanaf Groningen Airport naar de Kanaaleilanden

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.