Nieuws

Cruises gecanceld door orkaan Irma

Deel dit artikel

Meerdere cruises zijn gecanceld door de orkaan Irma. Het is de verwachting dat de cruisehaven van Miami vrijdag wordt gesloten. Onder meer MSC Cruises, Carnival Cruise Line en Disney Cruise Line hebben cruises gecanceld.

MSC Cruises heeft laten weten dat de cruise van de Divina die gepland stond op 9 september is gecanceld. Norwegian Cruise Lines heeft twee cruises gecanceld, deze zouden vertrekken op 8 en 9 september. De rederij laat twee cruises, die op 8 en 9 september Miami zouden aandoen, ook een andere route varen.

Carnival cancelde ook twee cruises die gepland stonden om op 7 en 8 september te vertrekken. Ook Carnival heeft net als andere rederijen laten weten de veiligheid van haar passagiers voorop te stellen. “We houden onze schepen op een veilige afstand van Irma”, liet de rederij op Twitter weten. Royal Caribbean International cancelde drie cruises.

Kijk hier voor het laatste nieuws over de orkaan Irma.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Nu al forse schade luchthaven St. Maarten

Volgende bericht

Nederlanders ongerust: nog 2400 in orkaangebied

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.