Nieuws

De Jong Intra Vakanties bedankt winnaar en onthult nieuw thema

Deel dit artikel

Iedere maand zet de Jong Intra Vakanties een menu centraal. In december waren dat de ‘Verre reizen’. Reisburo Cerimovic behaalde de hoogste omzet en groei ten opzichte van vorig jaar en werd gisteren getrakteerd op een gezamenlijk diner.

“Dit jaar leggen we de focus op persoonlijke aandacht, zowel voor elkaar als voor de klant. Zo’n avond als deze is daarom enorm belangrijk, je kunt gezellig met elkaar sparren, maar je kan ook serieuze zaken bespreken en hoort dan net wat andere dingen dan in een formele setting. Het is goed om naar elkaar te luisteren, want we kunnen heel veel van elkaar leren”, aldus Coby van Dongen (Commercieel Directeur, de Jong Intra Vakanties)

Verre reizen doen het op dit moment erg goed bij de Jong Intra Vakanties, mede door de vernieuwde offertes die anderhalf jaar geleden zijn gelanceerd. “We hebben een ontzettend mooi systeem, waarbij klanten een digitale link krijgen voor hun offerte. Ze zien dan ook gelijk hun eigen naam staan, waardoor we het persoonlijk maken. De beleving staat centraal en je wordt gelijk meegenomen naar de plaats van bestemming, we zien dat de boekingen hierdoor echt een boost hebben gekregen”, aldus Marjolein Borsje (Maatwerkspecialist, De Jong Intra Vakanties).

Mejasa Cerimovic (Eigenaar VakantieXperts Reisburo Cerimovic uit Bilthoven) is erg dankbaar voor het diner en laat weten al jaren een goede samenwerking te hebben met de Jong Intra Vakanties. “De kennis, service en snelheid, maar ook de ontzettend mooie offertes zijn voornamelijk dingen die ik heel belangrijk vind. Er is een goede klik en het idee hebben dat de organisatie net zoveel moeite doet voor onze klant als dat we zelf doen is erg prettig.”

Deze maand staat in het teken van ‘Excursie- en Rondreizen’ waarbij volgens Van Dongen rondreizen door Schotland, Italië en Noorwegen het erg goed doen. Maar ook de klassiekere reizen door Duitsland en Oostenrijk worden veel geboekt. Begin volgende maand wordt de winnaar van de maand januari bekendgemaakt. De maand februari staat in het teken van ‘Europa Zonnige Landen’.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

FlixBus blijft groeien: na vijf jaar meer dan 350.000 dagelijkse verbindingen

Volgende bericht

Winterstorm VS: drie doden en honderden vluchten geannuleerd

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.