Nieuws

Disney Cruise Line terug naar Griekenland in zomer 2020

Deel dit artikel

In de zomer van 2020 start Disney Cruise Line met verschillende routes over de hele wereld, waaronder een langverwachte terugkeer naar Griekenland. Ook worden er vijf nieuwe aanleghavens in Europa toegevoegd, zoals Messina in Italië en Katakalon in Griekenland. Samen met een uitgebreid Europees seizoen aan boord van de Disney Magic, bezoekt Disney Cruise Line met haar vloot ook het Caribisch gebied en de Bahama’s.

Griekenland is onderdeel van drie speciale mediterrane reizen die vertrekken vanuit Rome. Tijdens een twaalf-nachten cruise en twee negen-nachten cruises genieten gasten van de prachtige landschappen en archeologische wonderen van bestemmingen zoals Piraeus, de poort naar Athene; Katakolon, in de buurt van het oude Olympia; en de eilanden Santorini, Mykonos en Kreta.

Europa
Elk van deze unieke mediterrane routes combineert een aantal tussenstops in Griekenland met bezoeken aan andere opmerkelijke steden in de regio. Twee van de afvaarten omvatten een nieuwe aanleghaven in Messina, Italië, waar gasten bezienswaardigheden in Sicilië kunnen bezoeken, zoals de Etna, de hoogste en meest actieve vulkaan in Europa, of de Piazza del Duomo, het historische centrum van de stad. De derde biedt voor het eerst in vijf jaar een terugkeer naar de ‘Parel van de Adriatische Zee’: Dubrovnik in Kroatië. Extra nieuwe aanleghavens in Europa zijn Gdynia in Polen, Nordfjordeid in Noorwegen, Plymouth in Engeland en Zeebrugge in België. Deze nieuwe bestemmingen maken deel uit van de grootse tour door Europa van de Disney Magic in de zomer van 2020. De Disney Magic begint met afvaarten door de Middellandse Zee en langs de Griekse eilanden, voordat zij in de late zomer naar Noord-Europa vertrekt voor cruises naar de Oostzee, de Britse Eilanden en de Noorse fjorden . Voor het eerst kunnen Disney Cruise Line gasten een nieuwe vijf-nachten cruise ervaren. Deze cruise vertrekt vanaf Dover en doet Amsterdam, Burgge en Le Havre aan met een optie om dit te combineren met een overnachting in Disneyland Paris.

Alaska
In 2020 keert de Disney Wonder terug naar Alaska voor het zomerseizoen en opent een wereld van adembenemende vergezichten, prachtige gletsjers en indrukwekkende wilde dieren. Deze routes van zeven nachten vertrekken vanuit Vancouver in Canada, met bezoeken aan Juneau, Skagway, Ketchikan, Icy Strait Point en Dawes Glacier. Elke cruise biedt plezier en avontuur, zowel in de haven als op het schip. Denk hierbij aan adembenemende landschappen en unieke Port Adventures op elke bestemming tot speciale details die de pracht en de geest van Alaska tot leven brengen aan boord.

Caribbean
Als toevoeging op de zeven-nachten oost- en west Caribische cruises vanuit Port Canaveral, nabij Orlando, Florida, zal de Disney Fantasy gedurende de zomer van 2020 verschillende routes volgen naar het Caribisch gebied en de Bahama’s. Deze omvatten vijf- en negen-nachten Caribische afvaarten, samen met drie-, vier- en vijf-nachten cruises in de Bahama’s, waarvan drie met twee stops op het privé-eiland van Disney, Castaway Cay. De Disney Dream biedt zelfs nog meer mogelijkheden voor gasten om Castaway Cay te bezoeken in de zomer van 2020 met cruises van drie, vier en vijf nachten in de Bahama’s, inclusief een reeks afvaarten met twee tussenstops op het privéparadijs. Deze cruises in het Caribisch gebied en Bahama’s zijn perfect te combineren met een bezoek aan Walt Disney World Resort in Florida voor de ultieme Disney vakantie.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

PostNL stopt met bagageservice

Volgende bericht

LEVEL gaat vliegen vanaf Amsterdam Airport Schiphol

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.