Nieuws

Donald Duck vakantieboek in alle TUI-winkels

Deze week ontving Arjan Kers, General Manager TUI Nederland uit handen van Leonere Tilleman, Commercieel Manager Donald Duck Weekblad, het eerste exemplaar van een speciale editie van Het Grote op Vakantie-boek. Als groot Donald Duck fan had hij de eer het voorwoord te mogen schrijven van deze exclusieve TUI-uitgave. Het vakantieboek vraag je online aan en is vanaf 15 december gratis af te halen bij de TUI-winkels.

Kers: “Al van kinds af aan ben ik een enorme Donald Duck fan. Op weg naar vakantie verslond ik er altijd talloze op de achterbank van de auto. Dat er nu een speciaal TUI Donald Duck vakantieboek is gemaakt, vind ik dan ook fantastisch”. Het vakantieboek maakt deel uit van de campagne ‘Kinderen zijn de baas’ die de reisorganisatie samen met Sanoma heeft ontwikkeld. Want op vakantie geldt: kinderen blij, ouders blij. En TUI weet als geen ander waar kinderen op vakantie blij van worden. Maar ook kinderen zelf weten heel goed wat ze willen. Op het speciale platform www.kinderenzijndebaas.nl vertellen ze in verschillende filmpjes wat zij belangrijk vinden op vakantie. En laat TUI dat nu al allemaal in het aanbod van familievakanties hebben!”

Win je droomvakantie
Aan de campagne is een mooie winactie gekoppeld. Stuur je het leukste, grappigste of origineelste filmpje in waarin jouw kind vertelt wat hij of zij het allerbelangrijkst vindt op vakantie, dan maak je kans op een droomgezinsvakantie ter waarde van €5.000,-

Het Grote op vakantie-boek vraag je online aan via www.kinderenzijndebaas.nl. Met de mail die je dan ontvangt kun je zolang de voorraad strekt, het boek vanaf 15 december gratis afhalen bij de dichtstbijzijnde TUI-winkel. Daarnaast wordt het boek in de periode van de Kerstvakantie aan boord van alle TUI fly vluchten uitgedeeld. Zodat de kinderen, net als Arjan Kers op de achterbank, het kunnen verslinden op weg naar hun TUI-vakantie.

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Norwegian lanceert low-cost route Amsterdam - New York

Volgende bericht

Lees TravelPro #50 van 15 december online

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.