Chearanté, Dominique en Lukas hebben een (tijdelijke) droombaan bij TUI te pakken. Lees hier waar zij zich de komende tijd mee gaan bezighouden.

Ruim 270 sollicitanten meldden zich afgelopen maand voor de drie functies waarmee TUI het management tijdelijk uitbreidt. Na een intensieve selectiedag met de beste 18 kandidaten op het kantoor van TUI in Rijswijk, viel de keuze op drie topkandidaten.

Voor Chearanté en Dominique startte de eerste werkdag op Schiphol waar zij in het vliegtuig stapten op weg naar Antalya. Lukas stapte op in Zaventem. Het driekoppige management gaat de komende twee weken aan de slag.

Lukas gaat als Chief Swimming Pool Officer tot in detail de zwembaden checken. Hoe fris is de ochtendduik? Kun je rustig baantjes trekken? Liggen er ’s ochtends al handdoeken op de ligbedjes? Alles moet gewoon kloppen. Chearanté is als Director of Sleep Experiences verantwoordelijk voor de kwaliteit van de bedden. Zoals de dikte van de matras. Kraakt het bed? En hoe zen word je ‘s ochtends wakker? En onze Executive Manager of Taste Dominique heeft een zeer uitgesproken smaak en test alle lokale specialiteiten. Alle drie kijken enorm uit naar deze mooie nieuwe stap in hun carrière en kunnen niet wachten hun vaardigheden in te zetten en de kwaliteit op de bestemming te gaan testen.

Dreamjobs
TUI heeft deze tijdelijke dreamjobs in het leven geroepen omdat de reisorganisatie als geen ander begrijpt hoe belangrijk het voor de vakantieganger is dat alle puntjes op de i staan. De perfecte vakantie die je als touroperator verkoopt, moet uiteindelijk voor de vakantieganger ook echt perfect zijn. TUI doet er alles voor om de hoogste kwaliteit te kunnen blijven waarborgen. De drie tijdelijke managementleden zullen uitgebreid verslag doen van hun bevindingen via de social media kanalen van TUI.