Een goed gesprek met…

Aflevering 8 – Milka van Dam – Springer (Travel Counsellors)

Een goed gesprek met… Milka van Dam – Springer

In de achtste aflevering van 'Een goed gesprek met…'spreekt Arjen Lutgendorff (Hoofdredacteur TravelPro) met Milka van Dam – Springer (General Manager Netherlands & Belgium Travel Counsellors. Helpt Travel Counsellors ZRA's die financieel aan de afgrond staan, gaat de manier van werken veranderen voor ZRA's en zijn er al ZRA's die zijn gestopt door de coronacrisis?

Posted by TravelPro on Monday, 25 May 2020

 

Aflevering 7 – Suzanne Al & Marco Ammerlaan (Sunny Cars)

Een goed gesprek met… Marco Ammerlaan en Suzanne Al (beiden Sunny Cars)

In de zevende aflevering van 'Een goed gesprek met…'spreekt Arjen Lutgendorff (Hoofdredacteur TravelPro) met Marco Ammerlaan (Director of Sales Sunny Cars) en Suzanne Al (Director of Marketing Sunny Cars). Wat is het annuleringsbeleid van Sunny Cars, gaat Sunny Cars zich net als touroperators richten op Nederland en wat gaat de coronacrisis doen met de prijs van autohuur?

Posted by TravelPro on Friday, 15 May 2020

 

Aflevering 6 – Linda Andeweg (Sales Manager Sunair Vakanties)

Een goed gesprek met… Linda Andeweg (Sales Manager Sunair Vakanties)

In deze nieuwe aflevering van ‘Een goed gesprek met…’ spreekt Sharon Evers (Eindredacteur TravelPro) met Linda Andeweg (Sales Manager Sunair Vakanties). Hoe blijf je als touroperator onder de aandacht van de reisprofessionals? Hoe was New York een paar dagen voordat Trump het inreisverbod afkondigde? Hoe kijk je naar de toekomst, want hoe je het went of keert deze crisis is natuurlijk een bak ellende? Linda geeft antwoorden op deze vragen en vertelt nog meer…

Posted by TravelPro on Friday, 8 May 2020

 

Aflevering 5 – Michelle de Wit (mede-eigenaar Travelcenter de Wit)

Een goed gesprek met… Michelle de Wit (Travelcenter de Wit)

In de vijfde aflevering van 'Een goed gesprek met…'spreekt Arjen Lutgendorff (Hoofdredacteur TravelPro) met Michelle de Wit (mede-eigenaar Travelcenter de Wit). Ze hebben het over het familiebedrijf, de problemen tijdens de coronacrisis en hoe de dingen worden opgepakt.

Posted by TravelPro on Friday, 1 May 2020

 

Aflevering 4 – Takis Panagopoulos (oprichter/eigenaar Face2Face Travel)

Een goed gesprek met… Takis Panagopoulos (Face2Face Travel)

In de vierde aflevering van 'Een goed gesprek met…'spreekt Arjen Lutgendorff (Hoofdredacteur TravelPro) met Takis Panagopoulos (oprichter/eigenaar Face2Face Travel). Ze hebben het over de vragen die hij krijgt hij van Travel Managers, over de vraag of hij ook in deze uitzonderlijke situatie kritisch is, de situatie in Griekenland en of hij lichtpuntjes ziet.

Posted by TravelPro on Friday, 24 April 2020

 

Aflevering 3 – Coby van Dongen (de Jong Intra Vakanties)

Een goed gesprek met… Coby van Dongen (de Jong Intra Vakanties)

In de derde aflevering van 'Een goed gesprek met…'spreekt Arjen Lutgendorff (Hoofdredacteur TravelPro) met Coby van Dongen (Commercieel Directeur de Jong Intra Vakanties). Ze hebben het over het begin van de coronacrisis, het denktank-team bij de touroperator, blijft de Jong Intra Vakanties alles aanbieden wat ze nu aanbieden, persoonlijke aandacht en de veerkrachtige reisbranche.

Posted by TravelPro on Friday, 17 April 2020

 

Aflevering 2 – Minet van Wees (TravelXL Leersum)

Een goed gesprek met… Minet van Wees (TravelXL Leersum)

In de tweede aflevering van ‘Een goed gesprek met…’ spreekt Arjen Lutgendorff (Hoofdredacteur TravelPro) met Minet van Wees (TravelXL Leersum). Samen kijken ze naar deze coronacrisis en beantwoordt Minet vragen als: Hoe beleef je deze crisis persoonlijk, maar ook als ZRA? Hoe reageren jouw klanten? Hoe pak je deze crisis aan? Waar haal je jouw positiviteit vandaan?

Posted by TravelPro on Friday, 10 April 2020

 

Aflevering 1 – Frank Oostdam (ANVR)

Een goed gesprek met… Frank Oostdam (ANVR)

In de eerste aflevering van ‘Een goed gesprek met…’ spreekt Tom van Apeldoorn (uitgever & eigenaar TravelPro) met Frank Oostdam (directeur & voorzitter ANVR). Daarin hebben zij het onder meer over ‘hoe gaat het met Frank?’, over de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen weken, het telefoontje van de koning, de verschillende vouchers en over de toekomst van de reisbranche. Het interview vond plaats op woensdag 1 april.

Posted by TravelPro on Thursday, 2 April 2020