Nieuws

“Een verborgen parel onder de pretparken”

Deel dit artikel

23 TUI-reisprofessionals mochten vorige maand samen met hun kind Europa-Park ontdekken. Tevens een primeur, want het was de eerste ouder-kind-studiereis per trein. We spreken Henk Groenen (Europa-Park) en enkele deelnemers van de reis.

De groep vertrok op zondag 23 oktober om 8.30 uur vanaf Utrecht en kwam vijf en een half uur later aan op station Ringsheim/Europa-Park. Henk: “Sinds kort heet het station in Ringsheim, gelegen op 2,9 kilometer van Europa-Park, Ringsheim/Europa-Park. Hier stopt ook de ICE Frankfurt-Milaan en vanaf half december ook de TGV Inoui vanuit Parijs en Bordeaux. Na aankomst is de groep naar ons resort gebracht. De deelnemers verbleven in hotel El Andaluz, een van de zes themahotels. El Andaluz is boekbaar via TUI. Alle hotels zijn overigens voor reisagenten ook gewoon direct boekbaar. Niet alleen werd er tijdens de reis kennisgemaakt met Europa-Park, maar ook met het waterpark Rulantica. Met de gratis shuttlebus die het waterpark, plus hotel “Krønasår”, verbindt met het attractiepark kon iedereen hier op eigen gelegenheid naartoe. Rulantica is iedere dag tot 22.00 uur geopend en zeker als het donker wordt zorgt de verlichting voor een bijzondere sfeer.” 

Gloednieuw
Deze zomer is er in Rulantica een gloednieuwe attractie geopend. De populaire ‘Twist ‘n’ Splash’ van MACK Rides is namelijk voor het eerst wereldwijd in een waterpark gepresenteerd. In totaal negen ronde boten, elk met maximaal zes passagiers, draaien in het kristalheldere water. De boten draaien om de eigen as en tegelijk op drie onderwaterplatforms. Met oversized waterpistolen gaan de passagiers rug aan rug een leuk watergevecht aan met de andere passagiers. Ook als je niet zelf in de attractie zit kan je meedoen met dit watergevecht, want rond de attractie staan ook waterkanonnen. 

Lees hieronder het hele artikel uit Travelpro 11.

 

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

TUI: "Gok niet op de last minute-markt"

Volgende bericht

TAT's Travel Podcast: 100e podcast party, conflict TravelXL, boodschap Frank Oostdam

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.