Marriott International heeft het Johannesburg Marriott Hotel Melrose Arch en Marriott Executive Apartments Johannesburg Melrose Arch geopend. De opening markeert het debuut van Marriott Executive Apartments in Zuid-Afrika en het eerste speciaal gebouwde Marriott Hotel in het land.

“We zijn verheugd Johannesburg Marriott Hotel Melrose Arch en Marriott Executive Apartments Johannesburg Melrose Arch te openen. De openingen maken deel uit van Marriott International’s plan om onze voetafdruk in Afrika en onze merkenportfolio in Zuid-Afrika uit te breiden”, zo laat Sandra Schulze – Potgieter (Vice President Premium & Select Brands, Marriott International Middle East en Afrika) weten.

Marriott Hotels begon zes jaar geleden met een wereldwijde transformatie met een nieuw ontwerp met lokaal geïnspireerde accenten en een flexibel werkoppervlak en de modernste technologische faciliteiten. Om de transformatiereis te vieren, lanceerde Marriott Hotels de campagne ‘Let Your Mind Travel’ en leidde het zinvolle gesprekken via een uniek partnerschap met TED.

Het hotel beschikt over de M Club Lounge (een exclusieve ruimte voor leden), twee eetgelegenheden, zeven vergaderzalen, een balzaal, pre-functionele ruimte inclusief The Green Room voor het hosten van VIP hoogwaardigheidsbekleders en sprekers. Andere faciliteiten zijn een 24-uursfitnesscentrum, een verwarmd buitenzwembad en een bar bij het zwembad.

Op de bovenste verdiepingen van de nieuwbouw beschikt Marriott Executive Apartments Johannesburg Melrose Arch over 84 volledig uitgeruste appartementen, variërend van units met één, twee of drie slaapkamers, voor reizigers die op zoek zijn naar een vertrouwd, langer verblijf. Marriott International heeft momenteel 61 hotels in Zuid-Afrika.