Nieuws

Eerste studiereis SolFly is een feit

Deel dit artikel

SolFly heeft onlangs haar allereerste studiereis georganiseerd. Exclusief voor een selectie dames en heren van de D-reizen- en VakantieXperts-kantoren ging de reis naar een drietal Griekse bestemmingen. Een mijlpaal voor SolFly en een memorabele ervaring voor de groep.

Met medesponsor Transavia werd eerst een bezoek aan Preveza/Lefkas gebracht. De groep van 22 deelnemers bezocht er Hotel Villa Olga, waarop het tegen de avond per bus naar het 150 kilometer noordelijker gelegen Parga vertrok.

Per boot werd de studiereis vervolgd naar Corfu, waar SolFly 60 accommodaties aanbiedt waarvan er tijdens de studiereis tien werden bezocht. “Hoewel het goede weer op dinsdag de groep in de steek liet, leed de sfeer daar zeker niet onder. De studiereis werd in een gezellige ambiance afgesloten in een typisch Griekse taverne, waar de traditionele folklore dans vol enthousiasme werd uitgevoerd. Kortom: een zeer geslaagde en leerzame Griekse studiereis!”, aldus de touroperator.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Brussels Airport sponsor van Festival Mundial Tilburg

Volgende bericht

Rotterdam The Hague Airport start Remote Service

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.