CoronavirusNieuws

Effeweg.nl annuleert alle reizen tot 13 mei 2020

Effeweg.nl heeft besloten om alle reizen tot 13 mei 2020 te annuleren. De organisatie neemt contact met alle reizigers op die voor deze datum zouden vertrekken.

Voor de reizen die vanuit Effeweg worden geannuleerd kunnen reizigers hun vakantie kosteloos omboeken naar een latere datum of bestemming. Klanten die nog niet kunnen beslissen krijgen de mogelijkheid om een tegoedbon te ontvangen van de reissom om op een ander moment alsnog met Effeweg op vakantie te gaan.

“We houden de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus nauwlettend in de gaten. We hopen dat het virus snel onder controle is zodat eenieder weer kan genieten van een welverdiende vakantie”, aldus Effeweg.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. […] Effeweg.nl annuleert alle reizen tot 1 april 2020 […]

Vorige bericht

Tenzing Travel annuleert alle reizen met vertrek t/m 31 mei

Volgende bericht

Ardanza Reizen zet operatie tijdelijk on hold

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.