Nieuws

Emirates en SpiceJet sluiten codeshare deal

Deel dit artikel

Emirates heeft een codeshare en interline overeenkomst met SpiceJet getekend om reizigers van en naar India toegang te geven tot een groter en sterker routenetwerk. Dit is de eerste codeshare-overeenkomst getekend door SpiceJet.

Vanaf begin 2020 kunnen reizigers naar India profiteren van veel meer vluchtopties op de routes van beide luchtvaartmaatschappijen – Ahmedabad, Mumbai, Cochin en Delhi. Emirates reizigers kunnen gemakkelijk boeken en overstappen in Dubai op directe vluchten naar Amritsar, Calicut, Mangalore, Madurai, Jaipur en Pune – routes gevlogen door SpiceJet.

De codeshare overeenkomst betekent dat reizigers van over de hele wereld een ticket kunnen boeken met aantrekkelijke prijzen naar één van Emirates’ negen bestemmingen verspreid over India, om vervolgens over te stappen op één van de 172 binnenlandse vluchten die deel uitmaken van het netwerk van SpiceJet. SpiceJet’s binnenlandse netwerk omvat populaire bestemmingen waaronder Goa, Dehradun, Dharamshala, Jaisalmer, Jammu, Srinagar, Leh, Guwahatti, Pondicherry, Port Blair, Shirdi, Tirupati, Udaipur en Varanasi. De eerste fase van de interline overeenkomst gaat op 25 november van start voor vluchten vanaf 15 december 2019.


Deel dit artikel
Vorige bericht

KLM: maak kans op twee tickets tijdens het Fujian Event

Volgende bericht

Foto's - Vernieuwde KLM non-Schengen Crown Lounge officieel geopend

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.