CoronavirusNieuws

Emirates schrapt tijdelijk de meeste passagiersvluchten

Emirates schrapt tijdelijk de meeste passagiersvluchten met ingang van 25 maart. De maatschappij blijft wel cargovluchten uitvoeren, om waar nodig met de Boeing-777 vrachttoestellen essentiële producten, zoals medische benodigdheden, over de wereld te kunnen vervoeren.

HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, voorzitter en CEO van Emirates Group: “Als luchtvaartmaatschappij met een groot internationaal netwerk bevinden we ons in een situatie waarin we passagiersvluchten niet kunnen uitvoeren totdat landen hun grenzen heropenen en het vertrouwen om te reizen terugkeert. Uiterlijk woensdag 25 maart zullen de meeste Emirates passagiersvluchten tijdelijk opgeschort zijn. We houden de situatie nauwlettend in de gaten en zodra mogelijk, worden alle operaties weer hersteld.”

Na verzoeken van overheden te hebben ontvangen om de repatriëring van reizigers te ondersteunen, zal Emirates tot nader order passagiers- en cargovluchten naar de volgende bestemmingen blijven uitvoeren zolang de grenzen open blijven en de vraag er is: het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Hong Kong, Thailand, Maleisië, de Filippijnen, Japan, Singapore, Zuid-Korea, de Verenigde Staten en Canada. Aangezien de situatie dynamisch blijft, wordt reizigers aangeraden emirates.com te raadplegen voor de meest actuele vluchtstatus.

Internetbeveiliging hoort geen luxe te zijn, BullGuard.com weet dat en biedt daarom complete internetbeveiligingsoplossingen voor zowel je computer als smartphone!

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

1 Comment

  1. […] autoriteiten in de Verenigde Arabische Emiraten – voor een periode van 14 dagen opgeschort. Emirates schrapt ook tijdelijk haar passagiersvluchten met ingang van 25 […]

Vorige bericht

India in lockdown tot 31 maart

Volgende bericht

Update: Solmar annuleert alle reizen met vertrek t/m 8 mei 2020

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."